23 novembre 2015
Plataforma CTI

El 'Seminari internacional Innovació per a la competitivitat territorial', organitzat per la Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (CTI), una trobada anual que el passat 19 de novembre va aplegar més d'un centenar de persones entre representants de les universitats públiques i de les principals empreses catalanes, així com experts en innovació i competitivitat territorial.

[+]
 
18 novembre 2015
Plataforma CTI

Una estratègia, amb accions concretes, per situar la innovació al centre del model econòmic i social de Catalunya

[+]
 
26 juny 2015
Plataforma CTI

Els dies 12 i 13 de juny d’enguany es van celebrar les Jornades Catalunya Futura, impulsades per la Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (CTI), al Monestir de Poblet. En aquesta tercera edició s’hi va analitzar i debatre sobre la temàtica de la innovació per a la competitivitat territorial. Una cinquantena de representants de les universitats públiques catalanes, de diverses empreses i associacions empresarials, i d’institucions catalanes, així com un seguit d’experts i representants polítics de l’Estat i de la Unió Europea hi van prendre part, a porta tancada.

[+]
 
5 juny 2015
Plataforma CTI

El dimecres, 3 de juny, va tenir lloc el seminari ‘Competitivitat territorial i universitats. El rol de les universitats en les estratègies regionals d’especialització intel·ligent a Europa’ al Recinte modernista de Sant Pau de Barcelona. La jornada la va organitzar Plataforma Coneixement, Territori, Innovació (CTI).

[+]
 
24 febrer 2015
Enric Fossas

Entrem en el tercer any de vida de la Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (Plataforma CTI). Com sabeu, la Plataforma CTI treballa prioritàriament una temàtica en què coincideixen els agents de la triple hèlix (universitats, empreses i administracions públiques). El primer any es va dedicar a aprofundir en les connexions entre coneixement i innovació. El segon any el treball es va centrar en el mercat laboral i el capital humà.

[+]
 
23 febrer 2015

L'ACUP, en el marc de la Plataforma CTI, coorganitza junt amb ESADE, la Cimera Anual Science-Business els dies 19 i 20 de novembre de 2015. Cada any, des de 2008, la Cimera Anual de Science-Business reuneix els líders acadèmics, de la indústria i de la política per debatre com millorar el potencial tecnològic d'Europa i reduir la bretxa entre investigació i indústria.

[+]
 
23 febrer 2015

El secretari executiu de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques, Josep M. Vilalta, ha comparegut aquest dimarts, 10 de febrer de 2015, al Parlament de Catalunya en el marc de la comissió d’Empresa i Ocupació que estudia el Projecte de Llei d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei d’Ocupació de Catalunya.

[+]
 

Arxiu de notícies