16 desembre 2016
Plataforma CTI

El dijous, 14 de desembre, va tenir lloc el Seminari internacional 2016: ‘Innovació i reptes socials’ al Palau Macaya de Barcelona. El seminari, impulsat per la Plataforma Coneixement Territori i Innovació (Plataforma CTI) amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques, la Fundació “la Caixa” i la Generalitat de Catalunya, se celebra cada any i és un esdeveniment singular d’alt nivell en què representants de les universitats públiques, els màxims responsables de les principals empreses catalanes i experts en innovació i competitivitat territorial es reuneixen per a intercanviar iniciatives i experiències conjuntes.

[+]
 
20 juny 2016
Plataforma CTI

Mig centenar de persones del món de la universitat i l’empresa van assistir ahir a la presentació de les 18 experiències de cooperació universitat-empresa que conformen la segona edició de l’Atles de la innovació a Catalunya 2016 que va tenir lloc la Casa Convalescència de Barcelona.

[+]
 
28 abril 2016
Plataforma CTI

Sergi Bonet, president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), Josep González, president PIMEC, Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball Nacional, i Josep M. Vilalta, secretari executiu de l’ACUP, han presentat avui al president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, l’Agenda per a la innovació i la competitivitat de Catalunya 2015-2020, a qui ha acompanyat el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

[+]
 
10 febrer 2016
Josep M. Vilalta

Situar la innovació al centre del model econòmic i social de Catalunya és un repte indefugible: ens hi juguem el futur. La innovació és un factor clau per a la competitivitat i per al desenvolupament de les societats i el seu benestar.

[+]
 
4 febrer 2016

El proper 7 de març s’iniciarà la primera edició del curs MOOC d’emprenedoria “Com crear la teva empresa” adreçat a estudiants de grau i màster i ex alumnes. L’objectiu del curs és oferir eines als estudiants i exestudiants recents per adquirir competències i coneixements sobre conceptes claus per a tirar endavant un projecte empresarial, però també de gran utilitat per a la pràctica professional.

[+]
 
26 gener 2016
Plataforma CTI

El president del Consell General de Cambres de Catalunya, Miquel Valls, i el de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques, Enric Fossas, van signar el dijous 21 de gener un conveni de col·laboració pel què el Consell es compromet a contribuir en l’impuls de la Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (CTI).

[+]
 

Arxiu de notícies