• Contacte
Febrer 1, 2014

JOBarcelona: unir les vocacions i oportunitats dels joves universitaris

Els propers 17 i 18 de febrer de 2014, al Palau de Congressos de Catalunya, tindrà lloc JOBarcelona, la primera trobada internacional de feina i orientació laboral per a joves universitaris. Es tracta d’una iniciativa privada que neix amb la intenció de donar resposta a una necessitat social i econòmica molt actual. JOBarcelona vol convertir-se en un punt de trobada anual on tots els joves universitaris que busquen feina puguin conèixer directament les necessitats reals de les empreses en el marc laboral, l’oferta de pràctiques i beques tant a escala nacional com internacional, i connectar amb aquestes empreses, a més de formar-se per afrontar els reptes professionals que els esperen mitjançant tallers, entrevistes i conferències.

JOBarcelona es presenta també com un espai de reflexió i de debat entorn als nous paradigmes del mercat laboral i els reptes del segle XXI. Per aconseguir-ho, durant dos dies concentrarà companyies multinacionals i pimes de tots els sectors, que hauran estat prèviament seleccionades en funció de les seves bones pràctiques en relació a la gestió dels recursos humans i que són presents en els rànquings reconeguts internacionalment que mesuren aquest valor. D’aquesta manera també es vol donar a les empreses l’oportunitat d’entrevistar i conèixer un gran nombre candidats perquè en puguin detectar el talent, la filosofia, l’activitat i les necessitats en matèria de recursos humans.

La iniciativa JOBarcelona és de l’assessoria especialitzada en recursos humans Talent Point, una plataforma de proveïment participatiu entre la universitat i l’empresa que pretén donar sortida professional i cobrir necessitats empresarials. Talent Point es presentarà a través de JOBarcelona.