• Contacte

Tractament de dades personals

Tractament de dades personals

Associació Catalana d’Universitats Públiques és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres serveis.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Transferències internacionals de dades: de conformitat amb el que estableix l’article 45 del GDPR, s’informa que les dades poden ser tractades per encarregats de tractament adherits a l’Acord Privacy Shield (Escut de Privacitat), aprovat per la Comissió de la UE el 12 de juliol de 2016. Pot obtenir informació sobre aquest acord a: https://www.privacyshield.gov/list.

Drets que assisteixen l’Usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (apdcat.gencat.cat) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent

Dades de contacte per exercir els seus drets 

Associació Catalana d’Universitats Públiques. Carrer de la Vila – Campus de la UAB, Bloc F Baixos – 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona). Email: info@acup.cat