• Contacte
desembre 13, 2018

Es presenta el desè quadern de treball publicat per Studia XXI “Universidades y Empresas. Apuntes para crear sinergias con sentido”

El passat dijous 13 de desembre, a l’Oficina a Espanya de la Comissió Europea, es va presentat el desè quadern de treball publicat per Studia XXI, que porta per títol Universidades y Empresas. Apuntes para crear sinergias con sentido.

En el context d’una jornada de treball que es va estendre al llarg del matí, i a partir de les conclusions i recomanacions d’acció que proposen els autors del document, es van determinar les línies d’acció que permetin a ambdues institucions estrènyer vincles, identificar àrees de treball conjunt, detectar problemes i proposar vies de solució, i establir una agenda de treball coordinada.

En aquesta edició del quadern de treball hi  han participat  Guy Haug, Pello Salaburu, Senén Barro, Josep M. Vilalta, Federico Gutiérrez-Solana, María Ramos, Francisco Marcellán, María Antonia García Benau, Juan Hernández Armenteros i Blas Furió Párraga amb l’objectiu de buscar arguments que expliquin millor el sentit dels vincles entre universitat i empresa a fi de superar visions poc flexibles i fragmentades, tant des de la perspectiva de l’universitari com de la de l’ocupador.