• Contacte

30 gener 2018

2018. El futur del treball: tecnologies, competències, valors i coneixements en l’horitzó 2030

El món del treball es troba en un context de plena transformació. Tecnologies com la robòtica, la intel·ligència artificial o la gestió de dades definiran cada cop més les característiques del treball futur. Així mateix, la globalització, d’una banda, i l’emergència de nous paradigmes, de l’altra (economia circular i sostenibilitat, indústria 4.0, economia col·laborativa i nous models de negoci), trenquen els esquemes clàssics de l’organització del treball tradicional que hem conegut des de l’era industrial del segle XIX.

En aquest context, quines competències hauran de tenir els professionals del futur? Quins coneixements i valors? Com hauran de col·laborar les universitats, les empreses i el sector públic? El paradigma formatiu de l’educació superior seguirà tenint plena vigència o s‘haurà de formular de nou? Com s‘hauran d’organitzar les empreses i el sector públic i sense afany de lucre?

El SeminariEl futur del treball: tecnologies, competències, valors i coneixements en l’horitzó 2030′ vol debatre sobre totes aquestes qüestions a partir de l’anàlisi dels experts i del debat entre empreses, sector públic i universitats.