• Contacte

Novell Pujadas, Josep

co-gerent de Cafès Novell

Josep Novell Pujadas és co-gerent de Cafès Novell SA.

Nascut a Vilafranca del Penedès, on viu i treballa actualment, és llicenciat en Ciències Econòmiques i màster en Business Administration (MBA) per ESADE-Universitat Ramon Llull (URL). Immediatament, es va incorporar a l’empresa familiar Cafès Novell SA, com a conseller i ocupant-se també de la gestió de l’empresa juntament amb els seus germans, Dolors i Ramon.

Cafès Novell SA es dedica a importar, torrar i comercialitzar cafè. Des que hi van entrar els germans Novell, han liderat un creixement tant geogràfic (passant de ser una empresa d’abast provincial a estar implantats a tot el territori estatal, amb delegacions pròpies a Barcelona, Madrid, Màlaga, Sevilla, València, Saragossa, Santander, Canàries i les Balears, amb presència internacional a Milà i Miami, i amb joint ventures a Londres i Hong Kong) com de canal (passant d’estar presents només al sector de l’hostaleria a donar solucions al canal empresa i al canal retail).

Els valors que han caracteritzat Cafès Novell SA durant tota la seva trajectòria han estat l’orientació al client, la innovació i la sostenibilitat. Aquest últim valor potser és pel qual són més coneguts. Des dels anys 90, que van fer el canvi cap al cafè certificat responsable o de comerç just, fins que, recentment, van presentar les càpsules compostables, la sostenibilitat sempre ha estat present en les operacions de Cafès Novell SA.