• Contacte

Montero Ruano, Carlos

Chief Technology Officer (CTO) de Suez Spain i director general de Cetaqua

Carlos Montero Ruano és Chief Technology Officer (CTO) de Suez Spain i director general de Cetaqua.

Enginyer de Camins i màster en Gestió de l’Aigua per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), va iniciar la seva carrera en el sector de l’aigua, l’any 2002, a CLABSA, l’empresa gestora del sanejament urbà de Barcelona, on va assumir el càrrec de responsable del Servei de R+D+i.

El 2009, va ser nomenat director tècnic de Cetaqua, el Centre Tecnològic de l’Aigua d’Aigües de Barcelona, la UPC i el CSIC, on va liderar el seu programa de recerca aplicada finançat, principalment, per fons públics europeus. Tres anys més tard, va canviar a l’àrea d’AGBAR dedicada al tractament d’aigües industrials, on va construir l’equip tècnic i comercial tot desenvolupant el negoci a Espanya.

L’any 2015, va tornar a l’àmbit de la innovació, com a Chief Technology Officer (CTO) de Suez Spain i director general de Cetaqua on, a més de la recerca, pilota la gestió del coneixement, la vigilància i tests tecnològics, els partenariats i les inversions a startups, amb l’objectiu de proporcionar solucions per a un cicle de l’aigua més segur, sostenible i accessible per a tothom.